بسم اللة الرحمن الرحيم
اولا المقادير
فستق حلبى
طحين
سمنة
سكر
حليب
زيت نباتى
كربونة
ماء الزهر
خميرة
طريقة التحضير
1- نضع الطحين فى اناء
2-ضعى القليل من الكربون
3-ضعى القليل من الخميرة
4-و بعدين قلبيهم بالمعلقة
5-و بعد كدة حطى المقلاة على البوتجاز و حطى جواها السمنة
6-لما السمنة تسيح حطيها فى الاناء اللى فيةالخليط اللى احنا قلبناه بالمعلقة
7-و بعدين حطى الحلة على النار
8-و حطى اللبن جواه بتاع 3 كؤؤس
9-و السكر بمقدار كاس و نص
10-ثم حطى الخليط فى الوعاء البلاستيكى اللى فية الخليط
11-انتظرى ساعتان
12-ضعى الفستق الحلبى بمقدار نص كيلو فى اناء جديد
13-و حطى ماء الورد فى الاناء الجديد فوق الفستق
14-ثم اضيفى العجينة الى الصينية و شكليها اعمليها الشكل اللى تحبية و بعدين حطى الصينية فى الفرن
15-انتظرى لما وجة المعمول يحمر و ريحتوا تفوح و بعدين طلعية
اولا المقادير
فستق حلبى
طحين
سمنة
سكر
حليب
زيت نباتى
كربونة
ماء الزهر
خميرة
طريقة التحضير
1- نضع الطحين فى اناء
2-ضعى القليل من الكربون
3-ضعى القليل من الخميرة
4-و بعدين قلبيهم بالمعلقة
5-و بعد كدة حطى المقلاة على البوتجاز و حطى جواها السمنة
6-لما السمنة تسيح حطيها فى الاناء اللى فيةالخليط اللى احنا قلبناه بالمعلقة
7-و بعدين حطى الحلة على النار
8-و حطى اللبن جواه بتاع 3 كؤؤس
9-و السكر بمقدار كاس و نص
10-ثم حطى الخليط فى الوعاء البلاستيكى اللى فية الخليط
11-انتظرى ساعتان
12-ضعى الفستق الحلبى بمقدار نص كيلو فى اناء جديد
13-و حطى ماء الورد فى الاناء الجديد فوق الفستق
14-ثم اضيفى العجينة الى الصينية و شكليها اعمليها الشكل اللى تحبية و بعدين حطى الصينية فى الفرن
15-انتظرى لما وجة المعمول يحمر و ريحتوا تفوح و بعدين طلعية